Peuteropvang

Informatie over de peuteropvang

Peuteropvang

Heeft u ook nog kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar? Rzijn biedt ook peuteropvang.
De peuteropvang is in de school gehuisvest. Kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar kunnen er lekker spelen en al heel wat leren voordat ze naar de basisschool gaan. Ze ontmoeten er leeftijdsgenootjes en er is extra aandacht voor de ontwikkelingsniveaus, met name het taalniveau van de kinderen. Dankzij de peuteropvang gaat de overgang naar de basisschool bijna ongemerkt en hebben de kinderen een goede basis voor taal, bewegen en samen spelen.

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Rzijn: 0599-582417 en/of kijken op hun website www.rzijn.nu.
Indien u gebruik wilt maken van hun dienstverlening kunt u uw kind(eren) rechtstreeks aanmelden via de site.
Inschrijfformulieren BSO of Kinderopvang en mutatieformulieren vindt u ook op deze website.

Samenwerking kinderopvang/peuterspeelzaal
Basisschool Willem Lodewijck werkt nauw samen met Kinderopvang Stichting RZijn en peuterspeelzaal Dikkertje Dap. Dat vertaalt zich in een warme overdracht van kinderen, zodat kinderen een goede start kunnen maken als zij voor het eerst naar school gaan.

Hoofdkantoor:
Stichting Rzijn